10.KOLO Hradiště "C" - TJ Slabčice

04.11.2008 18:37

 

Rejdy/ Neděle 2.11.2008 nezastihla TJS v nejlepší formě a nejoptimálnější sestavě.. Opory kalibru Romiho, Peliho chyběli z důvodů nám již známým a zkušený stratég Vašík Kotšmídů si musel mnout vousy nad sestavením základní sestavy. Místo v bráně přenechal Jedle staronovému brankáři Billovi. Ve středu obrany Venouš s Rejdym, po stranách měli Šediváka s Jedličkou. Střed zálohy Vlastík s Tomem, po stranách Bzukoň a Kouky. Útok Pavka s Mirdou.


ZÁKLADNÍ SESTAVA:

                                                 Bill

             Jedle         Kotšmíd V.           Rejdy           Šedivák

         Kouky           Vlastík              Tom                Bzuk

                                   Míra V.            Horácijo

Střídání:Peli,Červajs

Statistika: Hradiště "C" - TJ Slabčice 1:1 (1:0)
Branky:Rejdy
ŽK:
ČK:Šedivák
Divácí:
30

Stučný popis zápasů:Začátek utkání byl z obou stran ospalý, ale přesto měli o 70%:-D více ze hry domácí tým Hradiště. Do tohoto utkání sem neměl tušení jak může vypadat hra bez 2 klíčových hráčů (Romi, Peli). Děkuji za zjištění, už to vím.. Hra TJS byla naprosto bezzubá a co více?? Pro oko diváka příšerná podívaná, která vyústila vedoucí brankou domácích, sice z ofsajdu, ale přesto musím z prvního poločasu vyzdvihnout výkon brankáře TJS Bílla, který podržel výbornými zákroky svůj tým.
Po ukončení první půle byla nálada v kabině TJS pochmurná, podrážděná.

Do druhého poločasu se šlo se střídáním zaviněný zraněním lýtkového svalu Mirdy. Na místo Mirdy naskočil zraněný Peli. Rejdy se posunul do středu zálohy za Vlastíka.

Začátek druhé půle naprosto odlišný od prvního poločasu začal nátlakem a zastřelováním na domácího brankáře, ale bez gólového efektu. 7min před koncem zápasu nepochopitelně fauloval hráč TJS Šedivý domácího borce a rozhodčí bez soucitu vytáhl z kapsičky červenou kartu. Tento moment náš tým TJS semkl v jednoho muže a v nastaveném čase po skvělé individuální akci na kterou jsme čekali celé utkání potáhl míč po levé straně maestro Bzukič a naservíroval lahůdkový centr pro Rejdyho, který elegantně ;-) dopravil míč do sítě domácího celku. 1:1

Sice jsme mířily na Hradiště s myšlenkou na plný bodový zisk, ale díky bohu za bod. Předvedená hra si to nezasluhovala. Na druhou stranu, lepší než drátem do oka!

Hodnocení:

Bill-8
Vlastík-6,5
Kotšmíd V.-7
Jedle-6
Bzuk-7,5
Horácijo-6,5
Peli-8
Kouky-7
Červajs-3,5
Míra V.-6
Šedivák-5

Rejdy-8,5
Tom-8,5

Zpět