Slabčice - Chrášťany

03.03.2009 10:47

Dne 19.7.2008 v 17:00 jsme se utkali v přátelském utkání s týmem Chrášťan hrající III. třídu budějovického okresu.

Základní sestava

    Petr Jedlička    
    Václav Kotšmíd    
Lukáš Šedivý   Martin Bican   Pavel Máca
Franta(?) Peli   Romi Pavel Malý
  Pavel Hora   Martin Koukol  

Střídání:Milan Král, Tomáš Kápl, Pavel Červenka, Jindra Patzelt

Utkání začalo s mírným časovým posunem, jelikož hosté dorazili později. Nastoupili jsme ve svých žluto červených dresech. Hosté v tmavě modrých.
Utkání řídil domácí hráč Vlastimil Jaroš, asistentem za domací byl Rejdy.

Statistika: Tj Slabčice- Chrášťany 3:5 (2:3)
Góly Slabčic:Kápl,Hora,Peli(p)

Stručný popis zápasů:První Slabecký gól přišel po přihrávce Peliho na Tomáše Kápla. Ten si míč připravil a tvrdě vystřelil, ovšem do porstřed brány. Brankář chtěl míč vyrazit nad břevno ovšem střela mu sjela po prstech a zaplula pod břevno. Druhý gól přišel po velmi rychlé akci, když slabecká obrana v podání Milana Krále získala míč a okamžitě ho nahrála dlouhou přihrávkou do lajny na nabíhajícícho si Romiho, který si míč na dlouhou nohu zpracoval těsně před autovou čárou. Poté nádhernou dlouhou nahrávkou přes polovinu hřiště našel za obranou nabíhajícího si Pavla Horů, který si míč dobře zpracoval a pokryl a chladnokrevně zakončil k pravé tyči kolem brankáře. Poslední branka padla po samostatné akci Peliho, který prošel přes dva hráče na hranici šestnactky a až třetí hráč ho zastavil za pomocí faulu. Penalta jasná. Sám faulovaný hráč si i penaltu kopl. Míč umístil k pravé tyči, a protože golman skočil na opačnou stranu, mohl se radovat z gólu.

Utkání bylo na šance vyrovnané a držení míče také. Myslím že náš tým chráštanské hráče zaskočil. Na konci zápasu jsme dokonce měli více ze hry, jelikož jsme měli více sil. Na to že soupeř hraje o postup ve vyšší soutěži jsme se předvedli v dobrém světlě. Toto přípravné utkání nám do žil vlilo trochu naděje na lepší budoucnost. Ale nebude předbíhat a počkáme si na další přípravné zápasy!

Hodnocení hráčů

Jedle-4(5),Bill-7,Šedivák-5,Máca-6,Kotšmíd-6,5,Cíba-6,Král-6,5,Franta-5,Káplík-7,5,Peli-8,5,Romi-8,

Kouky-6,Červenka-3,Malý-5,Hora-7,

Zpět