TJ Slabčice - Vojníkov

02.04.2009 11:54

Dne 28.3.2009 v 15:00 jsme se utkali v přátelském utkání s týmem Vojníkov, hrající III. třídu písekckého okresu...Trenér Pavel Maců poskládal tuto sestavu:

                                        Bill

             Vlastík      Venca       Tom        Míra

         Šedivák        Peli         Rejdy         Bzuk

                           Romi          Kouč

Střídání:Pavel Malý,Vlasta Kunt

Statistika:TJ Slabčice - Vojníkov 2:0 (2:0)
Branky:Peli,Rejdy

Stručný popis zápasů:

//Rejdy//-28.3.2009 bylo sehráno první utkání s nulou vzadu a zajímavostí je, že tento den uplynulo 25 189 dnů od narození kouzelníka s míčem Edsona Arantese Nascimenta (PELÉ)... Toto zjištění proniklo do duší hráčů TJS, které mělo sehrát litou bitvu s celkem Vojníkov city hrající o celou jednu třídu víš píseckého okresu!! Do zápasu se šlo se sestavou, která by mohla přemýšlet a uvažovat o velice pozitivní výsledky v nadcházející jarní části naší prestižní ligy majstrou IV.tř.
Utkání provázelo krásné počasí a hra se líbila nejen samotným hráčům, ale co víc? Přihlížejícím divákům.. TJS vlítla na soupeře bez respektu a myslím si a troufám si tvrdit, že celek Vojníkov byl agresivním a bezchybným podáním hry TJS značně překvapen.. Hráč Romivole Kotšmídů dostával spousty přihrávek do úprku na branku Vojníkova, ale nevyužil ani jednu možnost na skórování (chyběla závěrečná myšlenka a jednoduchě vyřešení situace). Po té přišel první gól z kopačky probuzeného kanonýra TJS Pelihovole Čižikovavole, který překrásnou, chytrou a těměř dokonalou střelou křížem překonal brankáře Vojníkova!!! 1:0!!!!!Po této brance se TJS sformovalo do skvělého výkonu, především vynikající stoperské dvojici Vencavole Kotšmídů a Tomíkvole Káplů, kteří zaslouží pochvalu královskou.. Druhá branka přišla v 33minutě, po rychlém úprku motorové myši Lukyhovole Šedivejch, který si zkušeně připravil balón na svoji nejsilnější nohu, tudíž pravou a poslal do šestnáctky nadýchanný centřík stvořený pro superhlavičkáře Rejdyhovole Svoboduvole, jenž balón poslal naprosto dokonale do protipohybu golmana Vojníkova.. !!! 2:0 !!K další šanci a tzn. přímému kopu se postavil už výše zmiňovaný bombér Rejdyvole a z 42m posílá ránu jak z kanónu do břevna branky střežící golmanem Vojníkova.. Konec první půle..
Druhých 45 min stálo co se týče nasazení ze strany hráčů TJS za starou piču... Nemá cenu ani komentovat a konečné skóre vyznělo zaslouženým vítězstvím pro celek TJS.
Zpět